Miloš Petrović Trojpec je pre Matee Milosavljević bio u vezi sa OVOM GLUMICOM

od strane | jan 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Miloš Petrović poznatiji kao Trojpec već nekoliko meseci je u vezi sa junakinjom serije „Igra sudbine“ Mateom Milosavljević.

Miloš Petrović Trojpec i Matea Milosavljević • Instagram

Glumački i ljubavni par Matea Milosavljević i Miloš Petrović Trojpec uživaju u Italiji, a lepe trenutke podelili su na društvenoj mreži Instagramu. Oni uživaju u čarima ove zemlje, kako u piću, jelu, tako i u obilasku gradova.

Miloš Petrović Trojpec i Matea Milosavljević

Inače, Miloš i Matea, su dugo krili da su zajedno, pa su tek nedavno počeli da objavljuju fotografije na kojima su zaljubljeni.

Matea i Miloš su svoju vezu ozvaničili pred prijateljima sa kojima su krajem avgusta prošle godine otišli na letovanje na Ibicu.

On je početkom 2023. godine za medije rekao da zbog posla nema vremena za ljubav, ali ga je Matea očigledno “oborila s nogu”.

Miloš Petrović Trojpec i Matea Milosavljević

– Poslednjih godinu i po dana posao mi je u prvom planu, svu energiju i vreme usmeravam na njega, tako da nemam kad da se posvetim emotivnom životu – rekao je tada Miloš za „Informer“.

Podsećamo, Trojpec je nešto više od godinu dana voleo koleginicu, mladu glumicu Milicu Majkić. Milicu za koju svi kažu da podseća na Mateu, publika je upoznala u filmovima „Pored mene“, „Panama“ i „Vlažnost“, kao i u serijama „Komšije“ i „Južni vetar“.

Inače, ranije se šuškalo, da je Trojpec bio i sa bvišom devojkom Miloša Bikovića, manekenkom Barbarom Tatalović.

Trojpec je rešio da objasni šta se zapravo dogodilo na premijeri, kao i da li ima nešto više između njega i Bikovićeve bivše devojke.

– Malo me je pogodilo što se piše da sam Bikoviću “skinuo” ribu, a pomenuta je Milica koja je bitan deo mog života. Najveću potrebu da to demantujem osećam zbog nje i Miloša jer sam siguran da se u ovoj konotaciji ne osećaju prijatno. Miloš mi je prijatelj, a Milica mi je bitna i draga osoba i žao mi je što je pomenuta u ovom kontekstu – rekao je tada za „Blic“ mladi glumac i objašnjava u kakvom je zapravo odnosu sa Barbarom:

– Sa Barbarom nikad nisam bio u vezi, niti je to ikada dovođeno u pitanje. Nju sam upoznao kao Miloševu devojku, družili smo se i bili čak svi zajedno na Kopaniku – ona i Biković, Milica i ja. Tako da poznajem osećanja svog prijatelja i iz tog razloga nije prijatno kada se pojave ovakvi navodi. Pričao sam sa njim tada i okej je to što nas dvojica znamo šta je istina, ali ne želim da oko toga ide neka priča jer nema potrebe. Ja sam samo sa Barbarom prošetao crvenim tepihom jer smo mi po protokolu dolazili zajedno na premijeru. Ona je samo pridržala mene za ruku dok smo dolazili na crveni tepih, tačnije za lakat, a nismo se držali za ruke. Ja sam samo džentlmenski dao da se prihvati dok ide u štiklama i to je sve.

Mladi glumac još dodaje da nikada ne bi mogao da bude sa bivšom devojkom svog prijatelja.

– Takav sam karakterno i imam moralnih skrupula da nikad ne bih bio sa drugarovom devojkom sa kojom je bio dugo u vezi, to nema veze sa Bikovićem. Razumem šta je ljubav i nikad ne reci nikad, ali moj stav je da se nikad ne bih tu petljao. Čak i kad bih osetio nešto prema Barbari, ja bih se distancirao, jer mi je draži Miloš kao prijatelj nego bilo kakva afera ili šta god.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs