„Matora se družila sa Anđelom da on ne napravi glupost sa njenim devojkama!“ Stefan Karić raščivijao dramu u Šimanovcima

od strane | dec 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Stefan Karić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, prokomentarisao nekadašnje prijateljstvo i današnji sukob Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića.

Stefan Karić (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

– Iskreno, žao mi je Matore, nema sreće u ljubavi, pogotovo kada dođe Anđelo. Ispalo je da se družila sa njim samo da on ne napravi glupost sa nekim njenim devojkama, ali vidiš da on nema emocije prema Matoroj, nema empatije… Voli on da igra rijaliti, prija mu da bude u centru pažnje, on je ovoj maloj dao povod – istakao je Stefan za TV Red.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Opet znamo da je Anita znala celu priču oko Anđela i Sanje, možemo da pomislimo da ovo radi namerno Matoroj. Ja ne bih mogao to, ja bih je porecrtao i ne bih je komentarisao, mislim da Matora samo sebi otežava. Ja joj želim svu snagu samo da izdrži, jer i ona puca koliko vidim – dodao je Karić.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

Stefan Karić je, sa druge strane, bio predmet izlaganja bivšeg zadrugara Mikija Đuričića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: OVE REČI ĆE GA KOŠTATI? Miki Đuričić opleo po STARLETI nakon skandala sa Karićem: „I ja sam doživeo SLIČNO!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs