„MATORA, SAMA SI KRIVA!“ Miki Đuričić urnisao Tomićevu: „NAĐI MUŠKARCA I RODI DETE!“

od strane | nov 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

I nekadašnji zadrugar Miki Đuričić se oglasio povodom drame koja se na imanju u Šimanovcima, u okviru rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, između Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Matee Car.

Miki Đuričić (Foto: Ringier/Mitar Mitrović) • Mitar Mirović / Ringier

– Ja nisam prisustvovao tom venčanju jer sam imao obaveze, žena je trebalo da mi se porodi. Kada me je Matora pitala šta mislim o svemu tome, rekao sam joj: „Ako si ti srećna, srećan sam i ja“, jer je njoj teško objasniti, zamislite da sam ja njoj… Neko kaže da pravi prijatelj treba da kaže istinu, a to kad kažeš ostaneš bez prijatelja – istakao je Miki za Pink.rs.

– Nisam hteo da se mešam, jako je zajeb… to reći nekome ko voli, ko je zaljubljen. Nezgodno je, stvarno, iako sam sve to video. Naravno da Anita nije devojka za nju. Bila je ludo zaljubljena u Marka Markovića, u to nas ubeđivala sve vreme, pa se na kraju smuvala sa Zolom, imala s… sa njim, kao, iz inata.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Kako to iz inata?! Na kraju se ona zaljubila kao u Matoru, iako nije imala gej iskustvo, a Matora joj otvorila oči. Mislim da je ta devojka spremna na sve da bi bila popularna, u rijalitiju, ko zna šta sve… Ima pravo, ali ona se pravi luda! Gledam sada na Jutjubu, Matora leži, uzima lekove za smirenje, a ona tu hoće kao nešto da objasni… – dodao je Đuričić.

– Znate šta je problem?! Kada je neko glup, a bezobrazan, to je najgora kombinacija, to je ona. Bilo nam je žao nje na početku, ali iskreno da kažem, s… mi se više od tih tužnih priča. Matora je sama kriva što bira takve devojke, pa joj se sve to obija o glavu. Ona je srčani bolesnik, jako mi je žao i baš mi je teško da je gledam ovakvu.

Miki Đuričić (Foto: Ringier/Mitar Mitrović)

– Ne znam šta bih joj rekao. Jako ružna stvar se desila, a većina nacije je to znala, da od toga nema leba. Matora mi je rekla da Anita nije imala nikakvu novčanu korist od nje, da joj nije tražila pare, ali imala je jedan lep, udoban život kraj nje. Bezbrižan, nije razmišljala ni o čemu – istakao je rijaliti veteran.

– Matora je specifična osoba, teško joj je reći: „Šta ćeš sa ovom, ova nije za tebe, ovakva je, onakva“, ona bi se tu naljutila, u stanju bi bila da se pobije zbog nje. Matora kada se zaljubi izgubi razum, jako mi je žao zbog svega što se dešava, ali sama je kriva. Nije mala, proživela je to sa dve-tri devojke, obilo joj se o glavu…

Miki Đuričić (Foto: Ringier/Mitar Mitrović)

– Nije mala da veruje u te priče, da može klinka da te obrlati… Doduše može, emotivno je nestabilna, ide srcem. Nadam se da je ovome kraj, ako je to sve istina, a očigledno jeste. Međutim, šta god ona da uradi, ako je srećna, neću se mešati. Možda neko voli to, imate ljudi koji mogu da pređu preko svega i svačega – smatra Miki.

– Da je bilo ko drugi u pitanju, možda bih drugačije odgovorio, ali Matora je jako specifična i nikad se ne zna. Moj savet joj je godinama isti, pošto je biseksualka, da nađe muškarca, da se ostvari kao majka i da promeni svoj život.

Miki Đuričić je, sa druge strane, promenio profesiju, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Miki Đuričić POČEO DA RADI KAO KONOBAR na Novom Beogradu! „Šokiran sam što ste saznali!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs