„Matora je sve devojke dobijala preko stomaka!“ Milica Veselinović udarila na zadrugarku: „Svakog je izdala!“

od strane | dec 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Milica Veselinović prilikom davanja poslednjeg intervjua nije štedela Anitu Stanojlović i Jovanu Tomić Matoru, učesnice rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Milica Veselinović (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

– Anita je znatiželjna, želela je sve to u nekom trenutku, ali je želela lep i lagodan život. Matora je devojke dobijala lako, preko stomaka, donesi, prinesi, spremi, a napolju novcem. Kome god da je bila prijatelj, Matora je svakog izdala… Sa mnogima je bila okej, pa i sa mnom, ja joj se nešto poverim, a onda ona ispriča to okolo… Smatram da mi Matora nikad nije ni bila prijatelj – istakla je Milica za TV Red, a potom se osvrnula i na Mensura Ajdarpašića.

Milan Milošević i Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Slegli su mi se utisci i stavila sam tačku na sve. Ja sam iznela sve dokaze i na svaku priču koja se mene tiče sam stavila tačku. Sada vidim neke stvari drugačije. Ljudi komentarišu da se posle te emisije ugasio. Videla sam klip kada je on napustio emisiju i rekao da ako ja uđem on će izaći – dodala je Veselinovićeva.

Mensur Ajdarpašić (Foto: Ringier/Ivan Radulović)

– Ne znam šta bi se desilo da ja uđem u „Elitu“ jer ja njega stvarno ne doživljavam više. Čula sam za tu njegovu vezu ali me ne zanima. Ne znam da li mi je pisao dok je bio u vezi jer ja sve što ima ja sam dala. Shvatila sam da nikada nisam bila voljena – zaključila je nekadašnja zadrugarka.

Milica Veselinović je, sa druge strane, nedavno podelila fotografiju sa novim dečkom, a istu možete pogledati u odvojenom tekstu: MENSUR JE PROŠLOST! Milica Veselinović ne krije osmeh, dok je MIŠIĆAV FRAJER grli i ljubi

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs