Konačno otkriveno: Evo zbog čega se zapravo Vanja Aleksić nije pojavila na brakorazvodnoj parnici sa Nenadom Aleksićem Ša!

od strane | nov 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zoran Aleksić, otac repera Nenada Aleksića Ša, oglasio se nakon što je njegova bivša snajka Vanja Ignjatović obrisala sve fotografije sa njegovim sinom sa Instagrama, a zatim ga i otpratila sa ove društvene mreže, pri čemu se, ipak, nije pojavila na brakorazvodnoj parnici.

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ona se sa mnom ne čuje, ali se čuje sa Cecom, snajom, valjda je takav bio dogovor između nje i Neše. Valjda je takav dogovor, da donese ona nekad stvari za Nešu, ali ona i ja se ne čujemo, i ranije smo se retko čuli… Znam samo da je trebalo da idu u sud na razvod, ona nije došla – istakao je Zoran za Pink.rs.

Vanja i Nenad Aleksić Ša (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Koliko sam ja čuo, ona valjda nije primila poziv, tako nešto, to mi je rekao advokat. Sa njom se ne čujem, niti se trudim, a ni ne komentarišem, znate kako sam ranije prolazio zbog toga. Ovo što sam rekao, to je istina – čuje se sa snajom, čak mislim da je bila jednom kod njih kad je dolazila u Beograd na neku svadbu, pa je tada svratila – dodao je Aleksić.

– Nema više s Nešom nikakve slike, to već dugo traje. Otkad je otišao… Njegov telefon je kod snaje. Ne znam, šta da kažem… Meni to nije u redu, ali to je njihovo. Meni je samo drago da je Nenad okej. Drago mi je što je počeo da komunicira, što ne dozvoljava da ga neko… – priznao je Nenadov otac.

Vanja Aleksić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Povezuju ga s Mionom, ne dozvoljava da ga nešto poremeti i meni je to okej. Ne znam da li je svestan da je kraj ili se nada da će sve biti okej. Kada sam gledao podelu budžeta Marka Đedovića, a oni su dobri, ono što je Marko pričao njemu: „Doći ćeš svesti“, jer njih dvojica razgovaraju… – dodao je Zoran.

– To mi i govori i ne govori ništa. Uopšte ne želim da sebe ubacim u to da razmišljam da li će biti ovako ili onako. Podržaću ga u bilo kojoj varijanti. Ni ranije se nisam mešao, niti bilo šta ružno pričao, to je sve što za sada ja znam – zaključio je Zoran Aleksić.

Gde sada, sa druge strane, živi Vanja Aleksić pogledajte u odvojenom tekstu: Džaba se ponadao: Vanja nije došla na brakorazvodnu parnicu, ali je PREKINULA SVAKU VEZU sa Nenadom Aleksićem Ša!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs