KAKAV SPOJ! Legendarni Zdravko Čolić IZNENADIO publiku na koncertu Dina Merlina

od strane | nov 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

Popularni pevač Dino Merlin, održao je večeras drugi uzastopni koncert u našoj srpskoj prestonici, za koji se tražila karta više.

Zdravko Čolić gost na koncertu Dina Merlina • Dragana Janković / Ringier

Merlin je pred publiku izašao odlično raspoložen, a u jednom trenutku pridružio mu se i Zdravko Čolić, a publika je pala u trans kad je ugledala legendarnog pevača i jednu od najvećih zvezda na Blakanu.

Zdravko Čolić gost na koncertu Dina Merlina

Zdravko je kao i uvek oduševio sve prisutne svojom energijom i raskošnim vokalom, a za ovu priliku izabrao je elegantno crno odelo.

U jednom trenutku Zdravko Čolić i Dino Merlin su se zagrlili i zajedno zapevali, a publika je bila van sebe.

Osim Zdravka Čolića na koncertu je kao i prethodne večeri gost bila pevačica Ivana Banfić, sa kojom Dino Merlin ima veliki hit: „Godinama“.

Podsetimo, Dino Merlin održava drugi koncert, od četiri zakazana u prestoničkoj Areni, a sve karte rasprodate su do poslednjeg mesta.

Pevač je izašao na secnu, a zatim pozdravio publiku u beogradskoj Areni:

Zdravko Čolić gost na koncertu Dina Merlina

– Ovo je moj grad, mnogo ste mi nedostajali. Ovaj prizor je kao nekada, ovo je fantastično. Nismo se videli osam godina, a to je jedan komad vremena. I štošta se u mom životu izdogađalo, život je brz posebno kad ste u mojim godinama, sve to brzo prolazi. Rodio se moj maleni i tu je jedna velika radost. Imam samo želju da taj moj maleni dečak uživa u miru sa sobom – rekao je pevač na početku koncerta u Beogradu. DETALJNIJE PROČITAJTE OVDE.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs