Jovana, šta ti je to na oku? Jeremićeva došla u emisiju kao sajber Merlinka! (Foto)

od strane | dec 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Jovana Jeremić se na snimanju jedne emisije pojavila u providnoj haljini, sa frizurom koju je proslavila glumica Merilin Monro i futurističkom šminkom koja je uključivala dve zvezde kod očiju.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Pre godinu dana kada je bilo na Božić… Ja sam se… Ne mogu baš sve šta sam radila na praznik da kažem. Prvi put sam se udala na Đurđevdan, razvela sam se prvi dan posta, počela sam da radim na Pinku na Veliku Gospojinu i Dragan se uključio u program na Božić – osvrnula se Jovana na partnera Dragana Stankovića u „Amidži šouu“.

Jovana Jeremić (Foto: Instagram/jeremicjovana)

– Dobro, on je iskusan i baš je dobar frajer. Jesam, ja sam odreagovala na njega, prokomentarisala da je zgodan čovek i da dobro iozgleda. Meni generalno muškarci ne privlače pažnju, retko koji mi se dopadne, a privukao me je jer je iskren i ima dobru dušu, po tome smo se poznali – dodala je Jeremićeva.

– Ne, zvala sam ja njega. Mi smo se posle toga sreli na jednom rođendanu, primetila sam da je čovek koji jako lepo izgleda i on mi je rekao: „Ja sam onaj koji ti je za Božić poklonio dukat“. Otišla sam tada, ništa se nije desilo. Došla sam kod prijatelja, dogovarali se, a on je zapravo Dragana namenio nekog drugog koleginici i on mi kaže: „Hajde da izađeš sa njom, da se vidite“, ja sam rekla: „Zovi Stankovića, pitaj ga kada je rođen“, jer ja ne idem na sastanak ako ne znam horoskopski znak.

Jovana Jeremić (Foto: Instagram/jeremicjovana)

– On je lav, kao i moj bivši muž. Ja se ne sprdam…Ja sam preuzela inicijativu i osetila sam potrebu da to uradim. Prvo smo se videli u četvrtak i onda jedan, dva, tri ili četiri puta i onda eto. Na četvrtom dejtu me je poljubio i tako i to kod Hrama Svetog Save. Nikada ne bih izašla u javnost da nije ozbiljno, taj svoj ljubavni život zaista krijem i ne pokazujem ga javnosti dok nisam sigurna – zaključila je voditeljka.

Šta je, sa druge strane, Jovana Jeremić ispričala o bebi pogledajte u odvojenom tekstu: „Rodiću sina!“ Jovana Jeremić otkrila detalje veze sa Draganom Stankovićem! (Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs