Jovana Jeremić NAŠLA MUŠKARCA kakvog je želela: „Stariji je 14 godina od mene i imućan je“

od strane | nov 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Jovana Jeremić priznala je da ima novog dečka, koji je 14 godina stariji od nje i veoma je imućan.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Jovana Jeremić ugostila je ekipu „Blica“ u svom novom stanu na Dorćolu i pokazala kako ga je opremila. Tom prilikom je otkrila da je ceo stan, koji je platila 200.000 evra, opremila na kompenzaciju.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)

Kako je Jovanin stan ceo u motivima lava, ona je ovom prilikom otkrila da je konačno srećna i zaljubljena, te da ima dečka koji je imućan i 14 godina stariji od nje.

– To sam ja kraljica i lavica džungle, srpskog šoubiza – započela je Jovana i dodala: „Ceo stan je u znaku lava i upoznala sam jednog lava. Moj sadašnji partner je lav u znaku kao i moj prvi muž. Našla sam dečka, imućan je, ne voli da se slika, stariji je od mene 14 godina…“

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)

Inače, Jovana je oduvek pričala da želi da pronađe imućnog muškarca za sebe.

– Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan deo. Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi posle shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje sem mojih najbližih prijatelja – rekla je jednom prilikom Jovana.

BONUS VIDEO:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs