Jovan Memedović se javno izvinio zbog peha iz poslednje Potere: „Bila je to malo veća, grublja šala!“

od strane | dec 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jovan Memedović, voditelj kviza „Potera“, našao se na meti podeljenih komentara zbog rečenice koju je izgovorio na snimanju poslednje emisije ovog TV formata.

Jovan Memedović (Foto: Screenshot TV RTS) • RTS / screenshot

Naime, Jovan je rekao da notari „samo zavode i lupaju pečate“, zbog čega je osetio potrebu da se javno izvini onima koje je prozvao.

Jovan Memedović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Uvek to radim samo da bih opustio takmičare, a oni su, ne krivim ih, ali zaista pred reflektorima, pred kamerama, potpuno u nekom drugom stanju, tako da kažem. I ja onda sve vreme pokušavam da ih opustim, da se ponašaju prirodno i da ono što znaju, znaju. To se baš nije razumelo da je bila potpuna šala nego eto, malo je ozbiljno, pa sam dužan da se izvinim notarima, pogotovo svom prijatelju Gliši, kod kojeg često idem kad treba nešto da zavedem i da se udari pečat, jer to je možda bila malo veća, grublja šala – istakao je Memedović za „Jedan dobar dan“.

Jovan Memedović (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Očigledno je da se njihov posao ne svodi na pečate, na zavođenje, nego ima tu mnogo, mnogo zbiljnih stvari vezano za ugovor, a sve to mi je on objasnio. Kažu mi ideš po selima i jedeš. I ja bih mogao da se naljutim zbog toga, da kažem čakaj, to ste samo primetili. To je ono što se na prvi pogled vidi, a iza toga se ne vidi kako sam ja stigao uopšte do tih dalekih prostora, i do sela, i do ljudi, i zašto sam uopšte dolazio – dodao je voditelj.

Kako, sa druge strane, Jovan Memedović uživa nakon otkaza na RTS-u pogledajte u odvojenom tekstu: Jovan Memedović uživa nakon otkaza na Rts-u: Skače u vodu, pliva sa patkama, a oko njega RAJ (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs