Janjuš sav u crnom došao u policijsku stanicu nakon što mu je javljena tragična vest o Mihailovoj smrti

od strane | dec 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš izašao je sinoć iz rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, a tom prilikom su mu saopštili da je njegov brat Mihailo Janjušević izvršio samobistvo.

Mihailo i Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier/Milan Ilić/Instagram) • Milan Ilić, Instagram / Ringier

Inače, Marko je tokom današnjeg dana uhvaćen u policijskoj stanici Stari grad gde je otišao kako bi uzeo policijski izveštaj nakon smrti bližnjeg.

Marko je bio u crnom od glave do pete, srdačno se pozdravio sa policajcima, pa se uputio za Prijepolje, prenosi Republika.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink)

Inače, Marko je na svom Instagram profilu obavestio porodicu i prijatelje kada će se održati sahrana.

– Sahrana mog voljenog brata Mihaila biće sutra u 12h – napisao je Janjušević.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsećanja radi, baka i tetka pokojnog Mihaila su se oglasile za domaće medije.

– Kako mogu da budem, ne znamo šta nas je snašlo i nemamo pojma šta se desilo našem Mihailu. Ne zna se ni šta se dešavalo u stanu u kom je bio. Retko smo bili u kontaktu, on je najviše sa majkom komunicirao. Majka je u šoku, šta da kaže žena. Mihailo je trebalo da dođe kod nas u Prijepolje sad za praznike – rekla je Mihailova baka, a onda se na telefon javila tetka koja je rekla da majka nije u stanju da se javi.

Mihailo Janjušević (Foto: Instagram/jannmiha)

– Ništa nam nisu rekli. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je Mihailo pronađen mrtav. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku – otkrila je tetka pokojnog Janjuševića.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja i bez knjižice.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs