„Janjuš je došao da me poseti u bolnicu, a završio sa medicinskom sestrom!“ Maja Marinković otkrila šokantne detalje

od strane | jan 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Iako u rijaliti šou-programu „Zadruga 7 Elita“ uglavnom govori o bivšem partneru Filipu Caru, zadrugarka Maja Marinković se sada osvrnula i na odnos sa rijaliti veteranom Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Maja se prisetila scene kada je pre četiri godine završila u bolnici, pri čemu ju je Marko posetio, ali se ova poseta završila neslavno.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink)

– Posle „Zadruge 3“ odlučim da odem kod doktora na operaciju i Janjuš mi donosi poklon a ja kao mumija, ne ličim ni na šta i on mi kaže: „Idem ja“. Zovem ga posle toga na video poziv i on mi kaže da je na piću sa medicinskom sestrom, a ja vadim one braunile i zovem doktora – prisetila se Marinkovićeva.

– Haos opšti sam napravila – dodala je uz osmeh na licu starleta, čime je potvrdila novinske napise iz tog perioda koji su se nadugo i naširoko bavili scenom koju je ona tada izazvala.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

Maja Marinković je, sa druge strane, stavila tačku na prijateljstvo sa zadrugarkom Slađom Lazić Poršelinom, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: PUČE PAKT MARINKOVIĆ-LAZIĆ! Maja i Slađa u svađi, RASKRINKANA afera “Budva“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs