„IZGINUŠE“ ZBOG MOBA Zadrugarke tek sada iznele INTIMNE DETALJE odnosa sa reperom: „Spavala je kod njega, majka se LJUTILA!“

od strane | nov 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Tokom rasprave u poznatom rijaliti formatu „Zadruga 7 Elita“, učesnica Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, obelodanile su da su se na njihovom venčanju pevačica Sandra Rešić i bivša zadrugarka Ermina Pašović posvađale zbog muzičara Vuka Moba, sa kojim su, kako tvrde, obe bile u vezi.

Vuk Mob • screenshot

Tijana Maksimović i Vuk Mob

– Ermina je bila sa njim kad je Sandra otišla kod njega i bila sa njim. Od Ermine sam saznala da je bila zaljubljena u njega da je spavala kod njega i da je Sandra to znala i povrh svega je bila sa njim – započela je Anita Stanojlović.

– Ja znam da njih dve nisu pričale, bile su u svađi zbog toga – rekla je Matora.

– Ja znam da je posle „Zadruge 5“ bila afera Sandre Rešić i Vuka Moba. Ako je i Ermina spavala kod njega to je bila ozbiljna veza i bila je sve vreme sa njim. Ermina kad god je dolazila u Beograd išla je da spava kod Vuka Moba. Majka Vuka Moba je rekla Žani da će da prebije Erminu jer se nakačila na njega – dodao je Marko Đedović.

– Ermina je Nenina drugarica i meni je Nena rekla da je ljuta na Erminu jer priča po gradu da je imala intimne odnose sa njenim sinom Vukom Mobom – tvrdi Žana.

Vuk Mob

Podsetimo, reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob u vezi je sa Tijanom Milentijević, poznatijom kao „Žena od sultana.“

Alo!

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs