Izbor potrčaka UNEO NEMIR u Eliti, jedno od njih dvoje će biti NOMINOVANO za izbacivanje

od strane | jan 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ovonedeljni vođa, Marija Malivuk, je noćas imala zadatak da odabere potrčke koji će naredne dane provoditi u izolaciji. Ona je rešila da se poigra sa zadrugarima, pa je za crnim stolom podigla nekoliko rijaliti učesnika pre nego što je saopštila svoju odluku.

Zadrugari • youtube

Marija je u izolaciju poslala rivale, Žanu Đorđević i Ivana Marinkovića. Ovo će biti nedelja puna turbulencija u izolaciji.

Zadruga, izbor potrčaka

– Neka ustanu Boža Džons i Jelena Ilić. Neka ustanu Ivan i Žana. Luka Majčica i Slađa takođe. Takođe Bora i Maja, Sneža i Dario, neka ustanu Pablo i Stefani. Pablo, Jovana sedite, Terziću, Majo isto. Sedi Božo i Jelena. Ići ćete na eci peci pec. Potrči su Ivan i Žana. Oni se znaju godinama, neka gleda šta nikad nije imao u životu ovaj šibicar, moj cilj je da se on njoj izvini i da shvati da nikad neće moći da je ima a ne da priča laži – odbrusila je Malivuk.

Zadruga, izbor potrčaka

U svakom smislu mi se gadi ovaj čovek, ne gledam ga i ne doživljavam kao čoveka, ako bude bio korektan biće okej u izolaciji, ako ne teraćemo se. Mi smo ovde zaštićeni kao beli medvedi, ja bih njega volela da vidim koji se sito izvređao svega da li će smeti tako da mafija napolju. On misli da će mene da degradira ova seljačina šibicarska. Ljakse bio, ljakse ostao. Kao i njegova žena koja baca glupe fore, oni mene ne mogu da pogode ovakvim gnusnim lažima koje iznose -rekla je Žana.

– Ja nisam nešto zanimljiv za izolaciju, ja odem i prespavam, to je to. Ja se njoj neću izvininjavati, ovoj budaletini nikada, ona se saplitala o kur*eve i to najveće – dodao je Ivan Marinković.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs