Ivana Španović spremna da se ostvari u ulozi MAJKE? Okolina jedva čeka da čuje RADOSNE VESTI: „Daje poštovanje našoj tradiciji“

od strane | nov 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Španović je izgovorila sudbonosno da 2021. godine svom izabraniku fitness treneru Marku od kada je postala i Vuleta. I njen izabranik je takođe iz Zrenjanina, njenog rodnog grada.

Ivana Španović i Marko Vuleta • Instagram

Ivana Španović Vuleta sa suprugom

Dugo se pričalo o promeni prezimena Ivane Španović u današnje Vuleta, a u emisiji „Metar moga sela“ koja se emituje samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, subotom u 16 sati Ivanini sugrađani su nam ispričali i šta misle o ovom paru.

– A, pa dobro, ako je njoj dobar, i nama je dobar. To je najbitnije, razumete, bitno je da je njoj dobar. A što se nas tiče, mi ćemo ga prihvatiti kakav god bude – kaže Ivanin komšija koji je tokom razgovora istakao i:

– Želim joj još puno uspeha, ona je osnovala porodicu, ali da se ostvari kao majka, to je vrlo bitno.

I profesorka Milica je bila raspoložena da prokomentariše Ivanin ljubavni život, a osvrnula se i na promenu prezimena ove uspešne sportistkinje:

– Ja isto mogu da kažem da je to jedna porodica, on je jedan isto takav prelep momak. I meni je recimo, dosta je bilo komentara na to što je promenila prezime u Vuleta, meni je to baš super, zato što je dala poštovanje i toj ljubav i prezimenom i to je u našoj tradiciji da žena menja prezime tako da je i to meni odraz njene običnosti, a u stvari i njene veličine.

Ivana Španović, emisija „Metar moga sela“

Ivana se još uvek nije ostvarila u ulozi majke, a mnogi sugrađani joj to najviše priželjkuju.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs