Hospitalizovan Aco Pejović! Jedva je otpevao tri pesme, sišao sa bine i odvezli ga u bolnicu!

od strane | dec 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandra Aleksov

|

Pevač Aco Pejović bio je gost na koncertu kume Aleksandre Prijović u Zagrebu, a sad je otkrio šta se događalo tog dana.

Aco Pejović (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov) • Aleksandra Aleksov / Ringier

– Moram da vam priznam da sam pre četiri, pet dana bio mnogo loše. To se osetilo kod moje kume na koncertu u Zagrebu. Bio sam u Americi sedam dana, pevalo se dan za danom, što je, onako, malo bezveze bilo dogovoreno. Ne krivim menadžera, ali je, prosto, tako ispalo. Onda sam posle toga svuda išao, kod kume mi je baš teško bilo da se popnem na scenu. Jedva sam izdržao te tri pesme kao gost, posle sam završio u bolnici – rekao nam je Aco.

Aco Pejović (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov)

– Bio sam na infuzijama, hteli su da me ostave. Stigao me je umor bio, naprosto. Sutradan sam imao koncert u Rijeci, posle četvrte pesme sam hteo da prekinem. Morao sam posle koncerta dobro da se odmorim – kazao je Pejović za „PulsOnline.rs“ na Ski openingu u organizaciji Sky Music-a, gde je produkcija bila na zavidnom nivou.

Aco Pejović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Kako je, sa druge strane, Aco Pejović izgledao na koncertu koleginice Aleksandre Prijović pogledajte u odvojenom tekstu: Haos na koncertu Aleksandre Prijović! Publika nije mogla da se SUZDRŽI KADA JE ON IZAŠAO: „Ovo ti neću zaboraviti!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs