Grandov pevač šokirao: „Želim Jovanu Jeremić, ali NEMAM DA JE PLATIM“

od strane | nov 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Grandov pevač Nikola Kolani Stefanović šokirao je izjavom da želi da ima Jovanu Jeremić, ali nema novca da je plati.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Nekadašnja zvezda „Granda“ je za Grand otkrio zašto nije uspeo da ostvari saradnju sa Pinkovom voditeljkom, iako je to silno želeo.

Nakon takmičenja u najgledanijem muzičkom talent šouu, Kolani je krenuo da krči svoj put ka vrhu, ali je u tome želeo pomoć Jovane Jeremić koja ga je odbila.

– Godinama pratim Jovanu Jeremić i stvarno je pozitivno luda i jedinstvena, obožavam da je gledam. Zato sam došao na ideju da baš nju angažujem za snimanje novog spota, međutim nisam uspeo – kaže pevač za Grand i dodaje da su mu saradnici rekli da bi pojavljivanje voditeljke u spotu bio pun pogodak za njega.

Iako je žarko želeo da u svom spotu ima Pinkovu voditeljku, pevač se šokirao kad je čuo njenu cenu.

Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Sviđa mi se način na koji koketira sa kamerama i mislim da bi se odlično snašla u glavnoj ulozi u spotu, ali.. Nisam uspeo da ostvarim saradnju sa njom. Pokušavao sam da dođem do nje kako direktno, tako i preko saradnika, ali odgovor je bio isti- da to košta. Ja stvarno u tom trenutku nisam imao iznos koji je tražila, tako da sam odustao. Šokirao sam se kad čuo njenu cenu. Jovana Jeremić je skupa, ali mi je i dalje želja da se jednog dana pojavi u mom spotu-istakao je Kolani koji se nada da će jednog dana imati dovoljno novca da plati angažman popularne voditeljke.

Vredno radim, nastupam svakog vikenda, čak i radnim danima. Dosta sam uložio u nove projekte, ali ipak i štedim da jednog dana angažujem Jovanu. Neću se smiriti i odustati dok se Jovana Jeremić ne pojavi kod mene u spotu – zaključio je pevač.

(GRAND ONLINE)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs