Glumica iz „Igre sudbine“ skupila HRABROSTI da progovori o TEŠKOM POREMEĆAJU, evo i kako ga je otkrila

od strane | dec 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Naša mlada glumica, Matea Milosavljević, svojevremeno je imala veliki problem sa bulimijom, o čemu je rešila da progovori i javno.

Matea Milosavljević • mateus31 / Instagram

Naime, ona je opisala trenutak kada je shvatila svoj problem.

Matea Milosavljević,

– Sećam se da sam otišla kod psihijatra, on je imao neko ogledalo i kaže: „Ajde, stani sad ispred ogledala“, ja sam stala, on mi je rekao da stavim ruke na kukove i gledaj se na ogledalo i samo ruke povuci ravno prema ogledalu da vidiš kolika si. E, sad osobe koje pate od bulimije u tom trenutku, moje ruke su išle šire od kukova, to je tad ta tvoja percepcija sebe. Uopšte ne vidiš sebe onakvog kakav jesi. Meni je ta vežba stvarno bila, kad sad videla svoje ruke, onda sam shvatila da treba da radim na tome – rekla je glumica za podcast „528fm“.

Inače, glumica Matea Milosavljević (33), zvezda serije „Igre sudbine“ započela je romansu sa kolegom Milošem Petrović, poznatiji kao Trojpec (37).

Glumica koja je popularnost stekla ulogom Sofije Šubarević u seriji „Igra sudbine“ i njen kolega koga javnost zna po ulozi kriminalca iz filma i serije „Južni vetar“ svoju vezu počeli su pre dva meseca.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs