Glumac Svetozar Cvetković pored RAZVODA doživeo jedan VELIKI GUBITAK

od strane | nov 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

U vesti koja je odjeknula u javnosti, da se čuveni glumački par Svetozar Cvetković i Jelena Đokić razvode, to nažalost nije bio jedini gubitak sa kojim se glumac susreo.

Svetozar Cvetković • Zoran Lončarević / Ringier

Početkom decembra 2021. godine, glumcu je preminuo otac u 93. godini, a on se od njega oprostio emotivnim rečima i fotografijom na društvenim mrežama.

– Više od života… 10.1.1928 – 11.12.2021 Otac naš… prof.dr. Stefan Cvetković.

Svetozar je tumačio lik Vojsilava Koštunice u seriji “Porodica“ i tom prilikom se osvrnuo na jedan period svog života koji ne pamti po lepom.

– Želeo sam da pokažem to vreme kao raspad moje porodice, dakle u najužem smislu moje porodice. Raspad nečega što smo uspostavili od detinjstva kao nešto što je jako čvrsto, a taj raspad porodice se desio isključivo iz tih razloga što je ova sredina i zemlja bila u nesrazmeri sa celim svetom. Porodica je bila porodica koja je bila sastavljena od mojih roditelja, mog brata, mene, naš četvoro u jednom času.

– Na tom mestu je jedna porodica toliko pukla i tu sam osetio da moji roditelji ne mogu da podnesu odlazak jednog njihovog sina iz kuće, tačnije mog brata, na nekoliko desetina hiljada kilometara odatle. I on i ja smo morali da nađemo načine kako da se održimo zajedno, iako na nekom ličnom planu krivim to vreme. Krivim ga lično za to što se unutar nas desilo, jer bismo mi nastavili potpuno drugačije da živimo da se sve to nije desilo. Ta zemlja bi drugačije izgledala – kazao je Svetozar u jednoj emisiji.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs