Glumac iz „Južnog vetra“ morao da se pomiri sa JEZIVOM DIJAGNOZOM: „Imao sam razgovore sa psihijatrom“

od strane | jan 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumac Miodrag Radonjić otkrio je da je na seansama s lekarom utvrdio koja je tačna dijagnozna njegovog junaka iz popularne serije „Južni vetar.“

Miodrag Radonjić • screenshot

Poslednja scena serije: Na granici”, u kojoj Baća doživljava veliki psihički slom, jedna je od najintrigantnijih i, kao takva, pokrenula je brojna pitanja miliona fanova popularne krimi-priče.

Premijera filma Južni vetar 2

Dok mnoga od njih i dalje lebde u vazduhu, čeka se treći i poslednji nastavak popularne sage, kojim će biti stavljena tačka na ovaj projekat.

Omiljeni kriminalac s ekrana Baća doživeo je mnoge promene, a brz život, prepun neizvesnosti, odrazio se na njegovo zdravlje. Da bi uopšte mogao da se nađe u koži čoveka s druge strane zakona, koji je usput, kako smo na kraju videli, i psihički labilan, glumac Miodrag Radonjić je otkrio da je morao mnogo da radi na sebi. Poslednja scena “Južnog vetra” za njega je, kaže, bila veliki izazov, zbog čega je odlazio na seanse sa stručnim licima.

Miodrag Radonjić

– Imao sam razgovore s mojim dobrim drugarom, koji je psihijatar, kako bismo utvrdili koja je Baćina dijagnoza. Došli smo do zaključka da je to neka vrsta bipolarnog poremećaja, a izazvana je okolnostima života u kojima živi, što uključuje narkotike, alkohol, stres, kao i čest strah od smrti – rekao je Radonjić na televiziji K1.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs