„GADI MI SE!“ Tijana Ajfon oplela po Aniti Stanojlović!

od strane | nov 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Tijana Ajfon, kao jedna od zvanica na nedavno održanom venčanju zadrugarki Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, zgranuta je zbog ispovesti tiktokerke Matee Car koja se čak i tog dana dopisivala sa Anitom.

Tijana Ajfon (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Jako mi je teško jer prodnosim ovo kao da se meni događa… Mnogo mi je žao Jovane i ne mogu da gledam one scene kad plače. Samo se molim Bogu da zdravstveno sve dobro podnese i to mi je najbitnije. Što se tiče onog zla od Anite… Toliko sam ogorčena na nju da ne mogu adekvatne reči da nađem, a da ne budem prosta… – istakla je Tijana za Pink.rs.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Jasno je da je sve podmuklo i perfidino odigrala da bi se ogrebala i omugućila sebi život koji sama sebi nikad priuštila ne bi… Jednostavno, spremna je na sve radi novca, slave i popularnost. Jadna je, jednostavno mi se gadi – zaključila je besno Maksimovićeva.

Tijana Ajfon (Foto: Ringier/Petar Marković)

Tijana Ajfon je, sa druge strane, nedavno bila tema izlaganja zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Janjuš se obratio Tijani Ajfon u lajvu Zadruge, zamolio je za POSEBNU USLUGU

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs