Evo u kakvom se stanju nalazi Iva Štrljić nakon lomljenja OBE RUKE

od strane | dec 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iva Štrljić nedavno je doživela veliku nezgodu prilikom koje je polomila obe ruke. Glumica je pala na snimanju nove serije na kojoj radi i odmah joj je ukazana pomoć. Nakon svega što se izdešavalo, naš portal je kontaktirao slavnu glumicu kako bi proverio u kakvom je stanju.

Iva Štrljić (Foto: Screenshot TV Blic) • Blic TV / screenshot

– Snimala sam juče novu seriju na kojoj radim, štikla mi je zapela na tepih, pala sam na ruke i polomila oba gornja ekstremiteta u predelu laktova i podlaktice. Evo sada sedim na klinici i čekam da me operišu, u gipsu sam. Hvala svima sa seta, to su divni ljudi koji su mi odmah pomogli, ovakve stvari se dešavaju – rekla je Iva za „Srbija Danas“. Sada je pokazala fotografije i otkrila u kakvom je stanju.

Iva Štrljić

Koliki je profesionalac, dokazuje i činjenica da je Iva i pored ovako ozbiljne povrede odlučila da se poslu i snimanjima vrati odmah nakon oporavka od operacije.

– Odlučila sam da snimam sa gipsom. Radiću i predstave i seriju koju trenutno snimam. Mogu da istrpim bol, pa za sada ne pijem lekove protiv bolova, ukoliko bude bilo potrebno i lekari mi preporuče nakon operacije, uzimaću terapiju, ali planiram da se vratim poslu još dok sam u gipsu – rekla je ona tada za Srbiju danas.

Iva Štrljić u gipsu

Sada je putem socijalne mreže Instagram podelila fotografiju na kojoj smo mogli da vidimo da je Ivi ruka još uvek u gipsu, ali da se dobro drži. Mnogi njeni pratioci su se zabrinuli, no ipak možemo zaključiti da njeno stanje ide ka oporavku, iako je i dalje, verujemo u mukama.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs