Evo kako izgleda NOVI DEČKO ANE NIKOLIĆ: Pevačica se odmah pohvalila

od strane | jan 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Pevačica Ana Nikolić navodno ima novog dečka.

Ana Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Ana je, naime, na svom Instagramu objavila zajednički snimak sa izvesnim Nemanjom, a u komentarima su se nizala srca i česitke, te se naslućuje da je upravo on novi pevačicin izabranik.

Pevačica i njen navodno novi izabranik su pozirali sa naočarima, a u videu se može čuti emotivna numera.

Inače, Ana Nikolić iz braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom ima ćerku Taru, a nedavno je priznala da bi volela da se ponovo zaljubi.

Ja bih da se zaljubim, vreme je stvarno je vreme, stvarno je dosta. Malo bih da se vežem, priželjkujem to nešto u sledećoj godini – otkrila je Ana za „Premijeru, vikend specijal“, pa je progovorila o ćerki i njenom odrastanju.

Ana Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ona je sada u predškolskom i tamo je glavna, i to joj je super. Snalazi se, i ima nekih dečaka koji gledaju samo u nju – rekla je pevačica.

Ana je potom progovorila o odnosu nje i bivšeg muža Stefana Đurića Raste.

Odnos nas dvoje je takav kakav je. Mi imamo dete, ja nemam oca i meni je to bilo teško. Ja sam pustila da Tara i on imaju svoj odnos, imamo i on i ja naš odnos, ali to je nešto drugo. Oni su bitni. Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja? – istakla je Ana za isti medij.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs