Evo kad se Dejan Dragojević ŽENI

od strane | nov 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivši rijaliti učesnik i pobednik pete sezone „Zadruge“, Dejan Dragojević, ne krije da uživa u vezi sa svojom izabranicom Jovanom Stojanović. Njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, a neretko dele i svoje emotivne trenutke na društvenim mrežama.

Dejan Dragojević i devojka Jovana • Instagram

Počeli su da snimaju zajedno za Jutjub, a to im očigledno dobro ide s obzirom na podršku koju dobijaju sa svih strana. Ovaj put njegova lepša polovina odlučila je da stane ispred kamere i odgovori na pitanja svojih pratilaca sa Instagrama.

Dejan Dragojević sa devojkom Jovanom

Jedno od pitanja bilo je kada planira da se uda za Dejana.

– Pa ne znam, mislim da to ne zavisi samo od mene, tako da kad se budem udala to ćete svi znati. Živim u Novom Sadu kod Dejana i pravićemo našu kuću. Ne treba žuriti ni za čim, on me voli kao i ja njega, kad se desi – desiće se – rekla je Jovana.

Jovana se dotakla i toga da li je promenila veru zbog svog partnera.

Dejan Dragojević i Jovana Stojanović

– Nisam prešla u islam i evo da razrešimo tu temu. Nema potrebe da me pitate jesam li prešla, ja sam neko ko se drži svoje vere. To što je on prešao u tu veru ne znači da moram i ja – rekla je Jovana.

Podsetimo, Dejan je bio pet godina u braku sa Dalilom Dragojević koja ga je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem. Njih dvoje imali su veoma turbulentan razvod koji se okončao po njihovom izlasku iz rijalitija.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs