Elena Karaman nagovorila Jugoslava Karića da se PRIKLJUČI PAGANSKOM KULTU, pa on postao ŠAMAN!

od strane | nov 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Blic

|

Elena Karaman je navodno uspela da ubedi i svog bivšeg supruga Jugoslava Karića da postane sledbenik šamanizma, paganske religije po kojoj planetom vladaju nepoznate sile i duše umrlih.

Elena Karaman i Jugoslav Karić (Foto: Instagram) • Instagram

Dizajnerka enterijera već godinama učestvuje u ritualima tokom punog meseca ili pomračenja sunca, a jedan od njih je i prinošenje menstrualne krvi boginji plodnosti Pačamami, odnosno Majci Zemlji. Eleni se navodno odskoro u ovim ritualima pridružio i Jugoslav, kog je uspela da nagovori da se priključi kultu.

Jugoslav je zajedno sa njom učestvovao i u ceremoniji despačo, koja se održava uvek tokom punog meseca, priča izvor za „Kurir“, a reč je o ritualu sa Anda kojim se zahvaljuje na poklonima života boginji Pačamami. Njoj se tokom obreda nude razni darovi: šećer, žitarice, perje, so, novac i cveće, a onda se sve to upakuje i prinese vatri da izgori, prenosi pomenut medij.

Elena Karaman i Jugoslav Karić (Foto: Instagram)

– Bilo je predivno. Jedinstveno iskustvo. Hvala ti, ljubavi, na trudu i posvećenosti – zahvalio se Jugoslav Eleni na učestvovanju u ritualu, piše isti portal.

Elena je, proučavajući šamanizam, provela neko vreme u amazonskoj džungli u Peruu, gde je postila, meditirala i učila o ceremonijama, da bi onda ono što zna prenela i svojim prijateljima, pa i svom bivšem mužu.

– Nedostaje mi moja kuća iz džungle, spavanje bez prozora i vrata, pod munjama. Kad sam savladala strah, postala sam jedno s Majkom Zemljom, koja me je naučila da najveća dostignuća potiču iz skromnosti. Hvala boginji Pačamami na svemu – napisala je bila dizajnerka na mrežama.

Nakon što se vratila u Srbiju, dizajnerka je u dvorištu svoje tadašnje vile na Kosmaju počela da primenjuje obred sa vatrom. Prema pravilima šamanizma, ovaj ritual se održava tokom punog ili mladog meseca, a cilj je da oslobodi negativnu energiju i transformiše ljude. Elena je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima sa grupom ljudi igra oko vatre, a potom udara u gong, piše „Kurir“.

Jugoslav Karić se, sa druge strane, našao na meti podeljenih komentara zbog poslednje fotografije sa Elenom Karaman, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: POMIRENJE NA POMOLU? Elena Karić pokrenula lavinu komentara fotkom na kojoj se LJUBI sa Jugoslavom Karićem!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs