„Duže trajala svadba nego brak!“ Ivan Marinković udario na Ša: „Niko ga više ne zna kao repera!“

od strane | dec 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Rijaliti veteran Ivan Marinković nije imao lepe reči za repera Nenada Aleksića Ša zbog afere sa Mionom Jovanović.

Ivan Marinković, Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović (Foto: Screenshot TV Red/Ringier/Snežana Krstić) • RED TV, Ringier, Snežana Krstić / screenshot

– Da li i oni broje poljubce kao Aneli i Janjuš? Ne znam šta je sa tim čovekom, nismo baš toliko mladi i prošli smo te faze. Nemam ništa protiv što se zaljubio u klinku ali ja sam rekao i prošle godine kada je bio sa Vanjom da je velika tragedija za čoveka koji ima veliku karijeru – istakao je Ivan za „TV Red“.

Ivan Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Izgubio je svoj pređašnji identitet, njega više niko ne zna kao repera već rijaliti učesnika koji tone sve dublje i dublje. Realno gledano, u tim godinama i sa tim iskustvom, dva propala braka. On je prošle godine kukao za devojkom, kada je izašao ništa od toga, Vanja pa brak i sada ovom – dodao je Marinković.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Duže mu je trajala svadba nego brak – nadovezao se voditelj Stefan Kandić Kendi.

Stefan Kandić Kendi (Foto: Screenshot TV Red)

– Španska serija. Miona je klinka i ne mogu da je krivim. Danas sam čuo Ša da je rekao da Vanjin bivši muž sa kojim ima dete je njegov fan – zaključio je nekadašnji zadrugar.

Šta je Ivan Marinković, sa druge strane, ispričao o suđenju sa nekadašnjom zadrugarkom Anom Ćurčić pogledajte u odvojenom tekstu: „Optužila je Darka Tanasijevića da ju je tajno snimao!“ Ivan Marinković otkrio nove detalje o Ani Ćurčić

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs