DUPLI RAZLOG ZA SLAVLJE! Marija Šerifović je dobila SINA, a onda je usledio JOŠ JEDAN USPEH

od strane | dec 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Muzička zvezda, jedna od najboljih na našim prostorima, Marija Šerifović, ostvarila se u ulozi majke.

Marija Šerifović • Milan Ilić / Ringier

Pevačica je dobila sina uz pomoć surogat majke. Dečak je dobio ime Mario, a rodio se u Los Anđelesu, u Americi. Ova vest u Srbiji odjeknula je kao grom iz vedra neba, pa su se mnogi iznenadili kada su čuli da Šerifovićeva ima dete.

Ona je to saopštila u objavi na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila snimak na kom vidimo njenog naslednika i predivnu poruku.

Marija Šerifović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve – napisala je Marija Šerifović.

Za samo pet sati, objava je prikupila oko 140.000 lajkova i 5.000 komentara, a Mariji je donela i brojne pratioce na pomenutoj društvenoj mreži.

Šerifovićeva je već mesecima „kružila“ oko milionske brojke, a sada je, nakon objave ove predivne vesti, prikupila milion pratilaca.

Marija Šerifović ima milion pratilaca na Instagramu

Podsetimo, Marija Šerifović redovno ima objave na Instagramu, često se oglašava putem priča, a neretko snima i vlogove koje objavljuje na platformi Jutjub.

Publika je obožava zbog njenog britkog jezika i iskrenih reakcija, što i dokazuje ova milionska brojka.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs