Dunja Ilić OPTUŽILA pevača za GNUSNE RADNJE, tvrdi da čuva DOKAZE koji bi ga uništili: „GROZAN JE, NAKAZA!“:

od strane | nov 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kontroverzna bivša pevačica Dunja Ilić, ne prestaje da šokira javnost svojim objavama na platformi Instagram. Danas je iznela tvrdnje da ju je majka navodno napala nožem, zbog čega ju je ona u odbrani ugrizla za ruku.

Dunja Ilić • Instagram

Pored ovog incidenta koji je uznemirio javnost, Ilićeva je sada ozbiljno optužila kolegu sa estrade, tvrdeći da ima dokaze za stvari koje je radio i koje bi mu ozbiljno uništile reputaciju.

Dunja Ilić, objava na Instagramu

Naime, pevačica je bez dlake na jeziku iznela bizarne detalje iz života pevača Milana Stankovića.

– Ako vam treba bilo kakva informacija o Milanu Stankoviću, imam dokaze da je raz****** maloletnike po svom stanu. Samo mi se javite. Mogla sam od njega zaraditi, ali lik je grozan i može ići u svaki manastir, odvratan je! – tvrdi pevačica.

Dunja Ilić, objava na Instagramu

– Evo sad njegov broj kako r****** maloletnike, nakaza, jer fizički nikog sigurno ne bi privukao. Ne kupa se po deset dana i smrdi mu iz usta na metar. – tvrdi izrevoltirana Dunja.

Podsetimo, Milan Stanković povukao se sa javne scene u jeku popularnosti, a u žiži je medijskog interesovanja otkad se pročulo da pevač sve češće vreme provodi u manastiru.

Stanković je neko vreme boravio u Grčkoj, gde je obilazio svetinje i potpuno se posvetio duhovnom životu. Prošlog vikenda smo ga uhvatili na jednoj rejv žurki u Beogradu.

Milan Stanković

Šta je tačno Ilićevu navelo na ovakav potez i zašto je ciljala baš na Stankovića, ostaje da saznamo.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs