„Držala je opelo zakopanom lešu!“ Skandalozne optužbe na račun Aneli Ahmić

od strane | jan 24, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugarka Aneli Ahmić se nalazi na udaru prozivki mnogih, a sada se njima pridružio i Osman Karić, nekadašnji voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Osman je, uz Anelinu fotografiju, i vest sa jednog portala u kojoj se njena sestra Sita Ahmić pita „šta je Aneli uradila da je toliko linčuju“, objavio pesmicu prepunu skandaloznih tvrdnji na njen račun, zbog čega nema sumnje da će izazvati novu lavinu reakcija od strane onih koji je vole, ali i članova porodice.

Osman Karić (Foto: Ringier/Jovan Ilić)

– Ništa što već nije radila. Varala, sa drugim se k…la, birala „Elitu“, a dobila k…u. Šmrkala je belo, zakopanom lešu držala opelo, o tom priča celo selo. Nije znala da uvija pitu, ali zato voli da ispravlja k…u. Privlači joj pažnju svaki kriminalac, sad joj Jaki gura palac – napisao je Karić na Instagramu, aludirajući na zadrugara Marka Janjuševića Janjuša.

Podsećanja radi, i pre ove voditeljove izjave, Ahmićeva se nalazila na meti sličnih optužbi, pri čemu je neke od njih demantovala, dok je druge priznala i nadugo i naširoko govorila o njima.

Osman Karić (Foto: Instagram)

Šta je Osman Karić, sa druge strane, ispričao o nekadašnjem zadrugaru Mikiju Đuričiću pogledajte u odvojenom tekstu: „Zašto Mikiju okreću leđa?!“ Nekadašnji voditelj Zadruge progovorio o Đuričiću

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs