Dragana Mirković progovorila o SUROVOM putu ESTRADE: „Govorili su da NIJE PAMETNO, ali ja to nikada nisam znala!“

od strane | dec 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Dragana Mirković, godinama prisutna na estradnom nebu. Ona je svoju karijeru gradila isključivo dobrim glasom i pesmama.

Dragana Mirković • Youtube / screenshot

Nikada nije učestvovala u skandalima, pa važi za jednu od miljenica na estradi. Njena priroda, duh i dobrota su najčešći razlozi koje fanovi navode kada govore zašto je vole.

Dragana Mirković

Pevačica je u emisiji „Rame uz rame sa Draganom“ govorila o svojim najlepšim osobinama i priznala koliko su je nekada kroz posao koštale.

– Ja sam emotivna skoro 40 godina koliko se bavim ovim poslom i to je ono što mi je često smetalo. Sa druge strane mi je donosilo lepe stvari i dobre ljude koji su osećali moju osetljivost. Mnogi su govorili da nije pametno da budem toliko iskrena, ali ja nikada nisam znala da se foliram – rekla je Dragana i dodala:

Dragana Mirković

– Mislim da je upravo to ono zbog čega me ljudi poštuju i automatski i vole. Naravno i zbog svega što sam uradila u svojoj karijeri, pesama i svega što sam ostavila iza sebe. Imam osećaj da me doživljavaju kao nekog svog baš zbog toga kakva jesam – govorila je Dragana.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs