„Đedović je propao kao voditelj, a sad i kao zadrugar!“ Stanija udarila na Marka: „Glup je, smeje mu se narod!“

od strane | jan 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Stanija Dobrojević imala je štošta da kaže nakon kratkotrajnog boravka na imanju u Šimanovcima, gde je učesnicima rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ delila poklone od članova porodice i produkcije.

Marko Đedović i Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Vidim da sam mojom pojavom u Beloj kući napravila opštu pometnju, a to mi nije bila namera. Došla sam u miru da im podelim paketiće, međutim pojedine sam totalno poremetila! Mislila sam da je Đedović inteligentniji, ali je glup kao noć! Napravila sam mu kašu od mozga! – istakla je Stanija za „Pink.rs“.

Žana Omnia i Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Toliko se prosipa i blamira u svojim teorijama da mu se narod smeje! Propao je kao voditelj prošle sezone a ove i kao učesnik, što se njegovih komentara tiče pao je na level rame uz rame sa Lepim Mićom. Zloba i pogan jezik, ništa više o toga. A Maji sam rekla da ne pominje Cara i da se mane te priče, međutim sve su izokrenuli – dodala je Dobrojevićeva.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Žana ima ozbiljan kompleks od mene! Ona bi volela da je nešto bitna u rijalitiju ali nije ona taj kalibar, ni harizma, pa da se zavrti priča oko nje! Smešne su mi takve pojave što se izoperišu cele, istetoviraju, uđu u rijaliti i misle postaće nešto, a ustvari su ništa. Tako i ona, još se zakačila za onog mučenika od mog bivšeg i mislili su sad će oni biti bitni, a totalno nebitni i za narod i medije! – smatra starleta.

– O njima niko nije pisao dok se nisu nakačili na moju i Asminovu aferu letos! Ona je zahvaljujući Alibabi u rijalitiju, pošto je poziv dobila nakon okršaja sa njim. A onaj mučenik od bivšeg i dalje cvili i moli da ga ubace! – zaključila je Stanija.

Šta je, sa druge strane, zadrugar Marko Đedović ispričao o starleti Staniji Dobrojević pogledajte u odvojenom tekstu: Đedović raskrinkao Stanijinu priču čim joj je video leđa: „Razume se ona u miksere!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs