Dino Merlin raspametio Beograđane u Areni: „Ovo je moj grad!“ (Video)

od strane | nov 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

Večeras pevač Dino Merlin održava prvi koncert, od četiri zakazana u prestoničkoj Areni, a sve karte rasprodate su do poslednjeg mesta.

Dino Merlin (Foto: Ringier/Dragana Janković) • Dragana Janković / Ringier

Pevač je izašao na secnu, a zatim pozdravio publiku u beogradskoj Areni:

– Ovo je moj grad, mnogo ste mi nedostajali. Ovaj prizor je kao nekada, ovo je fantastično. Nismo se videli osam godina, a to je jedan komad vremena. I štošta se u mom životu izdogađalo, život je brz posebno kad ste u mojim godinama, sve to brzo prolazi. Rodio se moj maleni i tu je jedna velika radost. Imam samo želju da taj moj maleni dečak uživa u miru sa sobom – rekao je pevač na početku koncerta u Beogradu.

Dino se u jednom momentu obratio publici, te predstavio novu pesmu.

– Sada za mene nastupa najdublji trenutak mene. Kada svoju intimu predajem vama… – rekao je Dino pred publikom.

Dino Merlin (Foto: Ringier/Dragana Janković)

– To je jedna teža strana mene, tako da sam večeras posebno ganut i inspirisan. Prvi put ću otpevati ovu pesmu pred vama, numeru „Skoro će zima“ – istakao je Merlin.

Publika je sve vreme oduševljeno aplaudirala, dok je Dino prisutnima priredio noć za pamćenje.

Veliki broj poznatih polako pristiže na spektakl, a među prvima je došao folker Amel Ćeman Ćemo, koji se za ovu priliku odlučio za elegantnu kombinaciju.

Zatim je stigla i pevačica Senida u crnoj bundi, a društvo su joj pravili i fotograf Sever Zolak i voditeljka Hana Adrović.

Voditeljka Blic televizije Danijela Dimitrovska takođe je privukla veliku pažnju u kratkoj suknji u kojoj je istakla vitku liniju i duge noge.

Među poznatima našli su se influenserka Lea Stanković, kao i pevač Sergej Ćetković, koji je u emisiji „Scena“, koja se emituje na Blic televiziji, rekao da će sve tri večeri biti na Merlinovim koncertima.

Naše kamere uslikale su i pevača Peđu Jovanovića Blizanca kako sedi i čeka da spektakl počne.

Beogradska Arena popunjena je do poslednjeg mesta, a kako izgeda atmosfera pred sam koncert, možete pogledati u video prilogu ispod.

Sa druge strane, više fotografija poznatih koji su došli da gledaju spektakl koji je priredio Dino Merlin pogledajte u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs