Demantovala saznanja medija da odlazi sa televizije, a sad priznala da više ne snima emisiju! Anđela Đuričić: „Posvetiću se drugom poslu!“

od strane | dec 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kada se pre nekoliko nedelja u medijima pojavila vest da Anđela Đuričić odlazi sa televizije, nekadašnja zadrugarka je ova saznanja oštro demantovala.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

Ipak, u toku današnjeg dana je ipak priznala da više neće biti voditeljka, te da će na televiziji odsad raditi, ali iza kamere.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Dragi moji, kao što znate, ostajem u svojoj kući, ali imam jedno malo obaveštenje za vas. Naime, uskoro će kraj godine koja je za mene bila veoma stresna i teška. Pored prehlade koju sam preležala, jedino što sada osećam je zakasneli umor koji me sprečava da se posvetim svojoj emisiji za koju znam da je mnogo volite – napisala je Anđela na Instagramu.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Nisam dovoljno koncentrisana da bih pripremala emisiju i bila na nivou na kom ste navikli da budem. Zato sam došla na ideju da se posvetim jednom drugom poslu u produkciji (iza kamere) koji sam i do sada radila, samo to niste znali. Ta moja pauza od kamera i emisije neće dugo trajati, to vam obećavam – dodala je Đuričićeva.

Anđela Đuričić (Foto: Instagram/andjelaadjuricc)

– Vraćam vam se ubrzo, svežija i odmornija – zaključila je voditeljka.

Anđela Đuričić se, sa druge strane, ponovo našla na meti prozivki nekadašnje zadrugarke Ane Ćurčić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Ana Ćurčić FRAPIRALA pratioce nakon što je SNIMILA PRANJE ZUBA – ponovno rešila da se OSVETI Anđeli? (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs