„Dečko? On može TATA da ti bude!“ Miona Jovanović PROMENILA SVE BOJE kada je u Belu kuću ušla njena porodica

od strane | dec 31, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Porodica Mione Jovanović, brat, majka i otac ušli su razočarani u pevačicu, te su joj očitali lekciju zbog veze sa oženjenim čovekom, odnosno Nenadom Aleksićem Ša.

Mionu kritikuje porodica • youtube

Mionina majka nije krila razočaranost u ćerku, nazivajući je katastrofom i ljubavnicom.

Ša i Miona Jovanović se svađaju

– Katastrofa! Gluposti! Šta si napravila? Šta praviš? Da te poniža neko? Šta ti radi? Pitam te, šta ti radi? Koga da gledaš! Sve gledamo! Ko ti je uzeo prsten? Neću da dođem uopšte! Odakle tebi informacija da te je ostavio dečko? Šta sam ti rekla, kome da veruješ? Jako je bitno! Sa kim s u vezi? Sa oženjenim čovekom! Podneo je tek tužbu za razvod! On je u braku crkvenom! Sa tim si ti?! Da li si svesna šta radiš? – pričala je Mionina majka i dodala:

– Šta si napravila? Ostavila osobu, zbog koga? Ti si njega ostavila?!

– Ako je došlo do situacije da sam se zaljubila, je l’ to znači da treba na silu? – pravdala se Miona.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

– Ti si ovde ušla zbog sebe! Moraš da učestvuješ u programu, a ne da gledaš u nekog ovako! Nigde te nema! Ovde nisi došla da tražiš ljubav! Ti si sa osobom koji psuje maloletnog brata, oca, majku! Jesi li ti sa takvom osobom? Meni da neko opsuje majku, ne bih ga videla više u životu. Pogledaj ovu gumicu, ovo ćeš da uzmeš, da sutra ne bi rekla! Ovo da staviš na ruku i da ne pomeraš! Da ne bi sad koristila tu gumicu, nego da je pogledaš svaki dan i da se skloniš! Ne želim da ga vidim! Ovakvo ponašanje prema njoj, psovanje maloletnog brata – odbrusila je Mionina majka.

– Koji dečko? Može tata da ti bude! – poručio je Mionin otac.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs