Darko Lazić OŠTRO progovorio o Barbari Bobak:“Ta devojka…“

od strane | dec 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Barbara Bobak postala je poznata javnosti nakon veze sa pevačem Darkom Lazićem, a nakon njihovog raskida popularnost joj je naglo skočila.

Darko Lazić i Barbara Bobak • youtube

I dok svi komentarišu da je uspela zahvaljujući vezi i raskidu sa Darkom, pevača, koji je u srećnom braku sa suprugom Katarinom, ne zanima ništa vezano za njegovu bivšu izabranicu.

Naime, Darko je pobesneo zbog pitanja vezana za Barbaru i njen uspeh kada je pevanje u pitanju.

Barbara Bobak (Foto: Screenshot Clip.rs)

Barbara i ja nismo zajedno već dve godine. Mene ta devojka ne zanima! Šta ja imam s njom?! Nemojte me ni pitati o njoj. Otkud ja znam da li bi bila popularna da nije mene. Ima ona i drugih bivših momaka. Nemojte me stavljati u kontekst sa njom – Kaže Lazić za Informer.

Inače, Barbara je jednom prilikom ispričala kako je zbog Darka posećivala psihoterapeuta.

Darko Lazić i Barbara Bobak (Foto: Ringier/Milan Ilić/Aleksandar Dimitrijević/Shutterstock)

– Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako „optimalan“ život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala. Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu – otkrila je.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs