Danilo Raičević stao u odbranu Tare Simov nakon Elitovizije: „Nedorasli, neuspešni reper…“

od strane | dec 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Tara Simov sinoć je spomenuta na „Elitoviziju“, evrovizijskom pandanu rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, i to u razgovoru između nekadašnjeg partnera Nenada Aleksića Ša i jutjubera Dejana Dragojevića.

Danilo Raičević, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša (Foto: Ringier/Goran Srdanov) • Goran Srdanov / Ringier

Ovim povodom se oglasio Danilo Raičević, Tarin partner, zahvaljujući pritom Dragojeviću.

Tara Simov i Danilo Raičević (Foto: Ringier)

– Brat Dejan je objasnio nedoraslom, sujetnom, iskompleksiranom, neuspešnom „reperu“ sa „Petar Pan“ sindromom njegove teskobe pošto ih sam nije baš svestan – napisao je Danilo na Instagramu, a zatim podelio i objavu nekadašnjeg zadrugara Uroša Ćetrića, takođe posvećenu Nenadu.

Danilo Raičević (Foto: Instagram/dallyraich)

– Doktor Dejan uneredio malog iskompleksiranog mišića. Kuku, došao si u 43. godini da p… klinke na TV-u. Bojiš se vršnjakinja. Zatvorite Neškanu u ludnicu kad izađe – napisao je Uroš, što je Raičević ispratio emotikonom koji označava odobravanje.

Danilo Raičević (Foto: Instagram/dallyraich)

Podsećanja radi, Tara je svojevremeno pred kamerama rijaliti šou-programa „Zadruga“ imala aferu sa Aleksićem, iako je on u to doba bio u braku sa Ivanom Aleksić. Nakon razvoda od Ivane, Ša je stupio u brak sa Vanjom Ignjatović, ali je i nju prevario sa Mionom Jovanović. Sa druge strane, Simova je danas sa Danilom, sa kojim ima sina.

Danilo Raičević je, prema rečima nekadašnje zadrugarke Tare Simov, takođe bio neveran, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Taru Simov PREVARIO partner Danilo: “Došlo je do emotivne prevare“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs