Čuvena pevačica decenijama NE SKIDA ŠMINKU, često spava sa njom, a razlog je BIZARAN

od strane | dec 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Čuvena pevačica Doli Parton nedavno je iznenadila javnost otkrivši jedan od svojih beauty rituala koji praktikuje još od osamdesetih godina prošlog veka. Naime, Doli je priznala da spava sa šminkom kako bi u svakom trenutku bila spremna za izlazak pred kamere.

Doli Parton • youtube

Ovo priznanje izazvalo je mnogo pažnje i komentara, a fanovi su se pitali kako je moguće da pevačica izdržava spavanje sa šminkom. Doli je otkrila da je ova navika potekla još od njenog dolaska u Los Anđeles, kada je želela da bude spremna za svaku priliku koja se pruži.

Doli je u svojoj knjizi „Behind the Seams: My Life Rhinestones“ podelila i sećanja na svoje detinjstvo u siromašnoj porodici u Tenesiju. Istakla je da je naučila mnoge životne lekcije od svojih roditelja i da joj je detinjstvo ostalo u lepom sećanju. Osim toga, priznala je da je već tada volela da se šminka, koristeći šibice za potamnjivanje obrva i bobice za usne. Ovo otkriće dodatno je humanizovalo Doli Parton u očima javnosti, pokazujući da je i ona imala skromno detinjstvo, ali je uspela da ostvari svoje snove i postane ikona zabavne industrije.

Pored toga, Doli je otkrila da našminkana spava i zbog svog supruga Karla. „Ne želim da izgledam kao veštica pred njim“, napisala je pevačica u svojoj knjizi. Ova izjava pokazuje da Doli vodi računa o svom izgledu i da želi da zadrži romantičnu privlačnost u svom braku. Ova iskrenost i otvorenost o ličnim navikama još jednom su pokazale Doli kao pristupačnu i autentičnu ličnost.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs