„ČESTO SE SVAĐAMO“ Oglasio se sin Zlate Petrović nakon što je vikao na MAJKU ispred svih MEDIJA

od strane | nov 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Tokom sinoćnje proslave punoletstva ćerke folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, na samom dolasku došlo je do incidenta između pevačice Zlate Petrović i njenog sina Jovana, koji je došao u pratnji lepše polovine.

Zlata Petrović i sin Jovan • Ringier

Naime, Jovan je burno odreagovao kada ga je majka zamolila da se zajedno fotografišu, te je vikao i negodovao pred pripadnicima sedme sile.

Zlata Petrović i sin Jovan

On se sada za „Blic“ oglasio i otkrio sve detalje svađe, kao i u kakvim je sada odnosima sa Zlatom.

– Ja sam sada tek ustao, bilo je prelepo na veselju, ostali smo do kasno i veselili se. Ja sam bio malo neraspoložen samo kad sam tek došao, zato i jesam malo burno odreagovao za to slikanje. Moja majka voli da se slika, a volim i ja, stvarno nikada to nije bio problem, samo juče nisam bio raspoložen za to. Ja Đanijevu ćerku znam od pelena i došao sam na veselje zato, a ne da bih se slikao sa mojom mamom i devojkom – započeo je Jovan, pa dodao da između njih dvoje često dolazi do sukoba mišljenja:

Mi se i svađamo i volimo, naravno da se često raspravljamo, kao svaki majka i sin. Moja devojka je bila tu, kao što ste videli i ona nije imala ništa protiv slikanja. Mi smo posle stvarno uživali, pevali smo i pili, svi smo se zajedno vratili kući i legli da spavamo, kao i obično.

Zlata Petrović i sin Jovan

Kako su Slađa i Đani ćerki priredili nezaboravnu proslavu povodom 18. rođendana i pozvali veliki broj prijatelja i porodice među kojima su bili i Zlata i njen sin, zanimalo nas je da li su im Trajkovići zamerili što je ovaj skandal stavio njihovo glamurozno veselje u drugi plan.

– Naravno da nam nisu ništa zamerili. Nemaju oni nama šta da zamere – završio je Jovan za „Blic“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs