Čestitamo! Anja Valente, Piksijeva ćerka, čeka četvrto dete!

od strane | dec 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Anja Valente, ćerka selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, čeka četvrto dete sa Igom Valenteom.

Igo i Anja Valente (Foto: Screenshot Clip.rs) • Clip.rs / screenshot

Lepe vesti za „PulsOnline.rs“ je potvrdila Anjina majka Snežana.

– Nama je to najlepša vest koja nam se mogla dogoditi pred kraj godine! Presrećni smo kao porodica, taman smo ovu godinu ispratili onako kako treba, zaokružili je na najlepši mogući način – poručuje Snežana Stojković za „PulsOnline.rs“.

Snežana i Dragan Stojković Piksi (Foto: Screenshot Clip.rs)

Anja Valente je na svom Instagramu podelila fotografije na kojima se vidi trudnički stomak, ali i fotografije sa svojom decom, a uz to je kratko napisala: „Naša srca su tako puna“.

Inače, Anja Valente sa suprugom i decom živi u Francuskoj u luksuznoj vili, a na Instagramu neretko objavljuje fotografije iz porodičnog doma.

Podsećanja radi, Piksijeve ćerke – Anja i Andrea 2021. godine bile su trudne u isto vreme, dok je Anja tada čekala treće dete, njena sestra se tada prvi put ostvarila u ulozi majke.

Dragan Stojković Piksi, sa druge strane, pored Anje ima i ćerku Andreu, a kako ona izgleda pogledajte u odvojenom tekstu: OVO SU PIKSIJEVE ĆERKE! Svi govore da su ISTA MAJKA, od slavnog oca nasledile ŠARM

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs