Ćerka Jasne Milenković Jami u Narodnoj skupštini Srbije! (Foto)

od strane | dec 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Ćerka folkerke Jasne Milenković, poznate kao Jami privukla je veliku pažnju čim se u javnosti pojavila pored svoje majke.

Lea Milenković (Foto: Instagram/leamilenkovicbgd) • leamilenkovicbgd / Instagram

Iako je javnost najviše komentarisala njen izgled, koji prvi upada u oči, Jasna je otkrila da je njena ćerka odličan student, što je sada, po svemu sudeći i dokazala.

Lea Milenković ima 21 godinu, uspešno završava fakultet sa desetkama, a sada je pažnju na sebe privukla fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Lea Milenković (Foto: Instagram/leamilenkovicbgd)

Milenkovićeva redovno deli objave sa pratiocima na društvenim mrežama, a na današnjoj se našla, ni manje ni više nego u skupštini Srbije.

Leu, što je u više navrata i sama isticala, zanima politika, a poznato je da studira međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Lea Milenković (Foto: Instagram/leamilenkovicbgd)

– Budite promena koju želite da vidite u svetu – citirala je Lea Mahatmu Gandija uz fotografije na kojima je vidimo za govornicom Narodne skupštine Srbije.

Lea je srednju školu završila kao đak generacije i govori tri jezika.

Jasna Milenković Jami se, sa druge strane, nedavno našla usred sukoba sa koleginicom Barbarom Bobak, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Barbara Bobak u dve reči odgovorila Jami na prozivke: „To je idiotizam i bezobrazluk!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs