“Čekam dan kad ćemo se ponovo sresti“ Sin Ane Bekute SVE RASPLAKAO, prisetio se Milutina Mrkonjića

od strane | nov 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milutin Mrkonjić preminuo je na današnji dan, 27. novembra, 2021. u Beogradu. Pevačica Ana Bekuta, koja je godine provela romansi s njim, teško je podnela ovaj gubitak.

Milutin Mrkonjić • Goran Srdanov / Ringier

I njen sin Igor Polić i dalje tuguje zbog Mrkinog odlaska. Sudeći po emotivnom snimku i poruci koju je objavio na društvenoj mreži Instagram dve godine od smrti političara – njegova prisutnost još uvek je za njega jaka, iako se ne može opipati ili videti.

igor polic 3

Dve godine su prošle od trenutka kada si tiho nestao iz mog sveta, ostavljajući za sobom samo sećanja i prazninu koja ne jenjava – počeo je Polić, pa potom dodao:

U mom srcu ostaćeš zauvek, kao svetionik sećanja koji me vodi kroz tamu gubitka. Grlim uspomene i nosim te sa sobom kroz sve izazove koje donosi život. Tvoja prisustnost i dalje je jaka, iako se ne može opipati ili videti. Zauvek ćeš biti deo naših života i bez obzira na vreme koje prolazi, tvoj duh će nastaviti da živi sa nama.Sve ove misli, inače, Igor je ispisao preko starog snimka na kom Ana i Mrka plešu, što je mnoge ganulo. Tu se, pak, nije i zaustavio.

Igor Polić se prisetio Milutina Mrkonjića

Neka tvoja duša pronađe mir tamo gde si, a ja ću nastaviti da te nosim u srcu kroz dane koje donosi budućnost, ćekajući dan kada ćemo se ponovo sresti – zaključio je potom Bekutin naslednik, uz emotikon slomljenog srca.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs