Cakanina UNUKA postaje pevačica, krenula BABINIM stopama: “Srećna sam što imam kome da prenesem znanje“

od strane | jan 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ nastupila je sa koreografijom koju je čiilo pre osamdeset devojčica različitih uzrasta.

Dragica Radosavljević Cakana • Ringier

Ona za Grand ističe da je posebno srećna što je mogla sa njima da nastupi u emisiji i da tako ulepša praznične dane gledaocima.

Cakanina unuka postaje pevačica

-Poseban povod su obe pesme, ali posebno numera „Čuvaj Bože narod svoj“. Ta pesma je po meni druga himna Srbije. Šta možete drugo da poželite svom narodu, nego da budu u miru i zdravlju. Decu je dovela moja drugarica Maja iz plesnog studija u Požarevcu, ja kad god imam priliku da dovedem ovoliko dece, iskoristim je – rekla je pevačica i dodala.

-Sve je prošlo lepo, ima puno roditelja i dečice, ali ja mislim da je ovo pravi pogodak bio da se pojave u prazničnim emisijama.

Dragica Radosavljević Cakana

Pevačica ne krije i da su njeni unuci talentovani za muziku i dodaje da je posebno ponosna na činjenicu da će jedna unuka sigurno nastaviti njenim stopama.

-Svi su talentovani, samo treba da vežbaju Dunja i Mirka da, Uroš i nije baš talentovan. Sviraju klavir, mi često pevamo zajedno te izvorne pesme, ali oni imaju neki svoj fazon u to se ne mešam. Dunja jako lepo peva i voli stare pesme, najviše mi se dopada što voli i oseća tu muziku. Moramo da čuvamo naše korene, baštinu i tradiciju. To se prenosi sa kolena na koleno, a ja sam srećna što imam kome da prenesem pa će oni nekome svom preneti – kazla je ona za Grand.

Dragica Radosavljević Cakana

Cakana isto tako kaže da će svoju unuku podržati ako se odluči na korak da se jednog dana pojavi na estradnoj sceni.

-Baka će reći pevaj Dunja, ko peva zlo ne misli. Uvek će imati moju podršku. Dunja voli da peva, ali da dođe da peva u emisiji više bi glumila manekenku nego pevačicu, mršava je kao grana – zaključica je ona, a video pogledajte na početku teskta.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs