“BLAM ŽIVOTA, SVE PARE DAJEM NJOJ“ Lepi Mića nikad iskreniji o ODVOJENOSTI od supruge Snežane i ćerke Sare

od strane | jan 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevač Miroslav Pržulj, široj narodnoj masi poznatiji kao Lepi Mića godinama unzad deo je rijaliti programa, ali o detaljima iz svog života retko govori pred kamerama.

lepi mića • screenshot

Poznato je da rijaliti veteran ima napolju suprugu Snežanu i ćerku Saru, za koje je nedavno i pitao u rijalitiju. Sada je pred cimerima otvorio dušu o tome i čime se bavio u životu.

Lepi Mića (Foto: Screenshot TV Pink)

– Kad sam radio u Sarajevu kao konobar družio sam se sa fudbalerima i ja lagao uvek da sam fudbaler. Kad sam se viđao sa devojkama uvek govorim da sam u karantinu kad mi se ne viđa i sad dolazim u kafić da radim jedna devojka sa drugim frajerom i ona meni kao šta ti nisi u karantinu. Blam života – rekao je Mića, a zadrugari su se zaprepastili.

Inače, rijaliti veteran je jednom prilikom govorio o svom životu u rijalitiju.

Lepi Mića YouTube/Zadruga Official

– Računao sam, do sada sam u rijalitijima proveo 64 meseca, odnosno 1.900 dana! Bio sam u devet rijalitija i spremam se za deseti! Rešio sam, ulaziću u „Zadrugu“ sve dok budem zdrav i vitalan. Ma umreću u rijalitiju! Ulazim u rijalitije zbog zarade, novac me motivše. Ja tamo radim za mesečnu platu, koja nije mala, i sve pare dajem ženi! Ona je moja najveća podrška, srčano me bodri dok sam unutra. Shvata da je to moj posao. Jedino ne voli kada psujem, ali razume da je to šou-program… Meni stvarno ne pada teško rijaliti. Zdraviji sam i oštroumniji od svih koji su se do sada našli u „Zadruzi“. Psihički sam jak, nikad nisam imao krize i umem da igram igru. Jak sam kao beton i nijednom mi se nije desilo da puknem, jer sam za rijaliti spreman kao zver – pričao je on za „Informer“.

BONUS VIDEO:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs