Bivšoj zadrugarki Moniki Horvat presela Nova godina u hotelu sa pet zvezdica: Ojadili joj kola, a tek onda je usledila 12-časovna tortura!

od strane | jan 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Monika Horvat već neko vreme živi i radi u Las Vegasu, a ulazak u 2024. godinu neće pamtiti baš po najboljem jer joj je, prema sopstvenom priznanju, oštećen automobil koji je bio parkiran u garaži hotela sa pet zvezdica.

Monika Horvat (Foto: Instagram/mo_horvat) • mo_horvat / Instagram

Naime, Monika je prvobitno snimila oštećenje na svom automobilu i ženu koja je svedočila bacanju staklenih flaša koje su, između ostalog, izbušile gume na kolima Horvatove.

Monika Horvat (Foto: Instagram/mo_horvat)

Nekadašnja zadrugarka se potom požalila na to što joj niko od osoblja hotela nije pomogao u ovoj situaciji, poručivši joj da nisu odgovorni za ono što se desilo u njihovoj garaži.

Monika Horvat (Foto: Instagram/mo_horvat)

– Čovek bi pomislio da će hotel ove klase i sa ovakvim standardima biti više od pomoći – poručila je Monika.

Monika Horvat (Foto: Instagram/mo_horvat)

Ipak, Horvatova je odlučila da gleda i vedriju stranu cele ove situacije, te se zahvalila lekcijama kojima ju je naučila minula 2023. godina, a to je da izađe sa osmehom iz svega onoga što joj se nađe na životnom putu.

Monika Horvat (Foto: Instagram/mo_horvat)

Nekadašnje zadrugrka je tek nakon 12 sati uspela da pronađe servis koji joj je pomogao da odvuče automobil sa parkinga i odveze ga na popravku.

Monika Horvat (Foto: Instagram/mo_horvat)

Čime se, sa druge strane, Monika Horvat bavi u Sjedinjenim Američkim Državama pogledajte u odvojenom tekstu: Evo ČIME SE ZAPRAVO BAVI Monika Horvat u AMERICI! Pobegla glavom bez obzira od Zadruge, pa se skućila u Kaliforniji

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs