„Anita je mogla i sa magaretom da bude, niko se ne bi začudio!“ Ivan Marinković udario kao nikad dosad

od strane | dec 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Ivan Marinković nije ostao imun na zbližavanje Anite Stanojlović sa Anđelom Rankovićem nakon kraha braka sa Jovanom Tomić Matorom.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

– Što se tiče Anđela, mislim da se svesno nameračio na Anitu, ali sa druge strane mislim da je Matoroj otvorio oči i uz ovo može mnogo brzo da zaboravi. On je ulaskom vratio Anitu na fabrička podešavanja, tj. da više voli muški polni organ, nego Svetislavu. Ja sam nju na samom početku nazvao „provincijska profuknjača“, prvo sam se izvinio jer nije u redu da nekoga tako nazivam, ali je pokazala da je zapravo to – istakao je Ivan za „TV Red“.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Profuknjača karakteriše ženu koja je niskog morala i da preko toga prelazi tako lako… Poenta je što je ona, kao i većina devojaka, to su većinom nesrećne devojke, ima i muškaraca, na primer Ša. To su ljudi koji su nezadovoljni dosadašnjim životom i nisu pokušali svoj život da promene, nisu pronašli ni druga, ne mora to da bude partner, da imaš tog nekoga. Tako i Anita – dodao je Marinković.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Anita je mogla da bude i sa magaretom, to nikoga ne bi čudilo, ali je Matora od nje napravila boginju. Ja sam u ovom studiju sedeo u „Narod pita“ kada je Anita bila sa mnom gost, rekao sam da ne vidim nikakvu perspektivu, još sam bio i blag. Unela je Aniti tortu, pa nije htela da se javi, pa kao: „Izvini“ – dodao je rijaliti veteran.

– Šta sam trebao, da joj budem kao Ša i Đedović da je tapšem po ramenu?! Sada je većina tih ljudi, da ne pričam o toj čuvenoj svadbi koja je bila za odabrane, gde su se svi brinuli kome će Matora da plati šminku. Sad iz ove perspektive ispada kao da ih je Matora potkupila, gledao sam snimak, kao da su želeli da budu na TV-u i da niko nije skrenuo pažnju – zaključio je Ivan.

Šta je, sa druge strane, Ivan Marinković ispričao o zadrugaru Anđelu Rankoviću pogledajte u odvojenom tekstu: „On je sa tom namerom i ušao u Elitu!“ Ivan Marinković raskrinkao tajni plan Anđela Rankovića

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs