Ana Korać se oglasila nakon pomirenja sa suprugom: „Imali smo nesuglasice…“

od strane | dec 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Ana Korać je dospela u središte interesovanja javnosti nakon što se pročulo da je navodno stavila tačku na brak.

Ana Korać (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

Ipak, Ana se sada oglasila i priznala da je imala određene nesuglasice sa suprugom, ali da su uspeli da ih razreše, kao i da se nisu razveli.

Ana Korać (Foto: Screenshot TV Pink)

– Želim ovim povodom da se oglasim i da stavim tačku na razne spekulacije. Istina je da sam imala nesuglasice sa suprugom koje smo rešili, ali nije istina da više nisam u braku i da nismo zajedno. Želim vam svima sve najlepše u novoj godini – napisala je Koraćeva na društvenim mrežama.

Ana Korać (Foto: Instagram/ana_korac)

– Ma to je bila totalna glupost, verovatno je i Ana bila neraspoložena, kao i svaka žena, ima svoje žute minute, a mnogo im se obaveza natovarilo sad pred kraj godine, i Ana i njen suprug imaju biznise, a ne žele da njihov naslednik to primeti, malo su se iscrpeli i eto, dođe do gluposti, koja eskalira – otkrio je, podsetimo, ranije izvor za „Republiku“.

– Međutim, prošlo je par dana, što se kaže, glave su se ohladile, seli su, porazgovarali i pomirili se, što je i bio sasvim logičan sled događaja. Niko nije ni verovao da će njih dvoje ostati rastavljeni. Ana će sa sinom i voljenim suprugom dočekati zajedno Novu godinu, kao i Božić.

Ana Korać (Foto: Screenshot TV Pink)

– Njih dvoje su oboje veliki vernici i tradicionalisti, tako da će ispoštovati sve običaje, a i njihov sin voli sve vezano za praznike – zaključio je tada izvor.

Kako je, sa druge strane, Ana Korać uredila dom za praznike pogledajte u odvojenom tekstu: Ipak sve pršti od luksuza za praznike: Ana Korać otvorila vrata doma i pokazala dekoraciju kakvu ni Rotšildi nemaju!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs