Aleksandra Nikolić uslikana u poodmakloj trudnoći! (Foto)

od strane | dec 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Nekadašnji zadrugari Aleksandra Nikolić i Filip Car uživaju nakon pomirenja i čekaju prvo dete, a ona je veoma aktivna trudnica i često na mrežama pokaže kako izgleda u drugom stanju.

Aleksandra Nikolić (Foto: Instagram/alex_mima) • alex_mima / Instagram

Naime, to je bio slučaj i ovog puta. Nikolićeva je sada podigla majicu i pokazala ogroman trudnički stomak, a u opisu fotografije je samo napisala:

– Rastemo – stoji u opisu fotografije, a nema sumnje da Car i ona jedva čekaju dolazak bebe na svet. Kako je ranije istakla, njoj je termin u aprilu sledeće godine.

Aleksandra Nikolić (Foto: Instagram/alex_mima)

Podsećamo, Nikolićeva se nedavno oglasila na društvenim mrežama i objasnila iz kog razloga želi da što brže na svet donese bebu.

– Ja vama moram nešto iskreno da kažem. Ja jedva čekam da se porodim. Ne mogu više da dočekam…prvo kažu: „Lep je osećaj biti trudan“, da, ekstra, divan osećaj. Ali, brate, ubiše me leđa, sve ti se promeni. Buduće mame, neću plašiti nikoga, neko stvarno lako podnosi trudnoću, i ovako mu prođe…a meni baš teško. Imala sam na primer neku alergiju, ne mogu da pijem lekove. Non stop kijam, kašljem, neverovatno! Tako da, nekome konstantno bude lako i brzo to prevaziđe, trudnoću, ne oseti je. Nekom bude zaista malo teže kao meni. Ja jedva čekam da se porodim, u aprilu je termin za porođaj – rekla je Nikolićeva.

Šta je, sa druge strane, Aleksandra Nikolić ispričala o starleti Maji Marinković prilikom davanja poslednjeg intervjua pogledajte u odvojenom tekstu: Aleksandra Nikolić izbegava da izgovori ime Maje Marinković: „Ova druga osoba…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs