Srećno, „orlovi“! Kula Beograda zasijala u čast srpskih fudbalera (VIDEO)

od strane | jun 14, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Evropsko fudbalsko prvenstvo zvanično je počelo večeras u Nemačkoj, a tim povodom Kula Beograd zasijala je u čast reprezentacije Srbije i njihovom učešću na kontinentalnom šampionatu.

Na najvišoj zgradi u srpskoj prestonici, smenjivala se animacija sa trobojkom, grbom „orlova“ i fudbaler sa loptom, uz natpis Evropsko prvenstvo, Takođe, na nebu iznad Save išla je i poruka „Srećno, orlovi“, čime je upućena podrška našim fudbalerima, koji su se posle 24 godine čekanja vratili na najveću evropsku smotru. 

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija takmičenje u Nemačkoj počinju u nedelju u Gelzenkirhenu kada će na premijeri igrati sa selekcijom Engleske od 21 čas. Pored „Gordog Albiona“ u našoj grupi C su još i selekcije Slovenije i Danske. 

sledeća vest

TV

Live TV

Putin ponudio uslove za mir! Kijev brže – bolje sve odbio! (VIDEO)

Puton dao ponudu za kraj rata. On je postavio uslove koje Ukrajina mora da ispuni. Kijev žestoko odgovorio da ne pristaje ni na kakve kompromise. Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su general Luka Kastratović i Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju. Uživo u program putem vajber uključenja javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs