Kreće udar! Zloslutna najava Kineza o Rusiji uzdrmala SAD! Odgovor Moskve će biti silovit, nisu spremni za ovo!

od strane | jun 14, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Moskva će odgovoriti na moguće pokušaje Kijeva da izvede napade unutar Rusije, piše kineski Global Times.

Prema mišljenju novinara, Ukrajina će pokušati da pokaže Zapadu svoju lojalnost. Kijev takvim akcijama protiv Rusije želi da dobije veću podršku od Evrope i SAD, navodi se u članku.

„Očekuje se da će Rusija odgovoriti aktivno i odlučno,“ piše u tekstu.

Kako su autori članka pojasnili, protiv Ukrajine bi mogla biti upotrebljena kombinacija diplomatskih i vojnih sredstava.

Ranije je američka administracija dozvolila Ukrajincima da koriste naoružanje koje im je isporučeno protiv ciljeva na ruskoj teritoriji koja se graniči sa Harkovskom oblasti, ali je ostavila na snazi zabranu na prekogranične napade operativno-taktičkim raketama Atacms i drugim sredstvima dalekometnog udara.

Kako je izjavio predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa predstavnicima medija u Sankt Peterburgu, isporuke oružja Kijevu od strane Zapada predstavljaju direktno učešće u konfliktu, jer ukrajinske vojne snage ne mogu same da koriste rakete ATACMS ili Storm Shadow. Predsednik nije isključio mogućnost isporuka ruskog naoružanja u regione gde bi mogli da se napadnu osetljivi objekti zemalja koje naoružavaju Ukrajinu.

sledeća vest

TV

Live TV

Putin ponudio uslove za mir! Kijev brže – bolje sve odbio! (VIDEO)

Puton dao ponudu za kraj rata. On je postavio uslove koje Ukrajina mora da ispuni. Kijev žestoko odgovorio da ne pristaje ni na kakve kompromise. Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su general Luka Kastratović i Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju. Uživo u program putem vajber uključenja javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs