Zvanično! Borusija Dortmund imenovala novog trenera! (FOTO)

od strane | jun 14, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Fudbalski klub Borusija iz Dortmunda imenovao je danas nekadašnjeg vezistu Nurija Sahina (35) za novog šefa stručnog štaba, zvanično je potvrđeno!

Reč je o nekadašnjem vezisti ovog kluba, koji je igrao za reprezentaciju Turske. U prethodnom periodu obavljao je funkciju pomoćnika Edinu Terziću, koji je napustio klupu „milionera“ po završetku sezone u kojoj je klub izgubio u finalu Lige šampiona od Real Madrida.

Sahin je potpisao ugovor na tri godine i poručio je da će sve učiniti da pravi dobre rezultate sa klubom u kojem se proslavio.

 Velika mi je čast što sam postao prvi trener Borusije iz Dortmunda. Želim da se zahvalim odgovornima u klubu na poverenju i šansi. Od prvog dana planiram da radimo sa puno energije i strasti kako bismo došli do uspeha – rekao je Sahin.

Ovim povodom oglasio se i izvršni direktor Dortmunda, čuveni Lars Riken.

– Zadovoljni smo što možemo da trenersku palicu predamo predstavniku mlađe trenerske generacije. On se pripremao nekoliko godina za ovaj posao i verujem da će nastaviti da razvija naš tim. Kao bivši saigrači radićemo zajedno. Nuri odlično poznaje klub, sve njegove zaposlene, naš DNK. Uvereni smo da smo napravili pravi izbor – ističe Riken.

Sahin je tokom karijere igrao na poziciji veziste, a nastupao je za veliki broj poznatih klubova. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Dortmunda, potom je nosio dresove Fejenorda, Real Madrida, Liverpula, Verdera i Antalijaspora, u kojem je okončao fudbalsku karijeru 2021. godine.

sledeća vest

TV

Live TV

Putin ponudio uslove za mir! Kijev brže – bolje sve odbio! (VIDEO)

Puton dao ponudu za kraj rata. On je postavio uslove koje Ukrajina mora da ispuni. Kijev žestoko odgovorio da ne pristaje ni na kakve kompromise. Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su general Luka Kastratović i Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju. Uživo u program putem vajber uključenja javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs