Teodora kiptala na pomen Eme Radujko: Džehvi sasekla pitanje kad je čula suparnicino ime, bes joj virio iz očiju (VIDEO)

od strane | jun 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica je burno reagovala na pitanja Informera o njenim suparnicama, Tamari Milutinović i Emi Radujko.

Teodora Džehverović nastupila je večeras, 28. juna, na beogradskm Ušću, povodom trodnevnog festivala „Music Week“.

Tom prilikom, pevačica je za Informer prokomentarisala brojne aktulenosti, ali i sukobe sa Tamarom Milutinović i Emom Radujkom.

Foto: ATAIMAGES

 

Ja bih joj se zahvalila i tu bih stavila tačku. Zahvalila bih joj se na pomoći. Molim vas, uz dužno poštovanje, nećemo pričati o Tamari Milutinović. A, da li ličimo, ona je lepa devojka, to je kompliment – rekla je Teodora, a na pomen Eme Radujko odbrusila je:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Nemoj, molim te, ne mogu da pričam o tome!

S obzirom na to da je prošle godine, na istom mestu, došlo do niza incidenata, kada su posetioci bacali flaše i druge objekte na binu, pevačica je ovodišnju publiku prokomentarisala sledećim rečima:

Super, bili su divni ove godine i hvala im najlepše na tome. Ispoštovali su me, a i moje kolege. Ne znam šta je nateralo te ljude prošle godine, 

sledeća vest

TV

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs